x
Roskamstraat 25A - 9820 Merelbeke
09 230 72 17
Wat wil je vinden?
aluminoium profielen

ALUMINIUM PROFIELEN

Ramen zijn letterlijk uw kijkvenster op de wereld, ze zijn het visitekaartje van uw huis en bepalen uw blik op de omgeving. Met aluminium ramen van M. & W. De Paepe kiest u voor jarenlang en zorgeloos woonplezier met begeleiding doorheen uw project.

M.&W. De Paepe staat synoniem voor op maat gemaakte aluminium Reynaers ramen, met zorg geproduceerd in het eigen atelier, door onze eigen ervaren werkmannen. Zowel voor particulieren als voor architecten staan wij paraat met al onze ervaringen en kennis, in regio Gent en omstreken.

De grootste troeven van aluminium Reynaers profielen zijn de innovatieve en duurzame eigenschappen, maar eveneens de stijlvolle vormgeving, comfort en kwaliteit. Kortom, u kiest voor zekerheid, zekerheid waarop je zorgeloos kan bouwen of verbouwen, met oerdegelijke materialen en oplossingen.

Er bestaat een Reynaers aluminiumprofiel voor ieder huis met het uitgebreid gamma aan stijlen, strak modern - ultra slank of traditioneel klassieke profilering, het is mogelijk in Reynaers profielen, beschikbaar in een waaier van meer dan 400 hoogwaardige kleuren aan metaal en anodisatietinten.

WELK ALUMINIUMPROFIEL PAST HET BEST BIJ MIJN PROJECT?

 
Masterline 8

Masterline 8 ramen en deuren

Design op maat

Het unieke MasterLine 8 concept biedt vier designvarianten, elk met hun specifieke look en feel, waardoor het systeem geschikt is voor elke architectuurstijl.

Bovendien voorziet MasterLine 8 nieuwe openingswijzen voor schrijnwerk van diverse afmetingen, zoals enkele of dubbele balkondeuren met minimale drempels voor zowel naar binnen als naar buiten openende elementen.

Steellook raamSteellook raam

SL 38 steellook ramen en deuren

Ultraslank, authentiek en energie-efficiënt

Wat hebben de renovatie van een industrieel pand, de plaatsing van een vintage veranda en de bouw van een hedendaagse woning met uitgepuurde architectuur met elkaar gemeen? Alle drie hebben ze nood aan ultraslanke en tegelijk energiezuinige raamprofielen.

vouwdeurvouwdeur

CF 77 Vouwdeuren

Geniet van elk seizoen

Het nieuwste CF 77 vouwsysteem van Reynaers Aluminium is een compleet nieuw ontworpen raam- en deuroplossing met unieke eigenschappen. Het rekent voorgoed af met de vooroordelen dat vouwsystemen zwaar, log en technisch complex zijn.

Met een vlotte schuif- of vouwbeweging kan je vandaag de leefruimte in een handomdraai omtoveren tot een overdekt terras en verlengstuk van de tuin.

CP155CP155

CP 130 - CP 155 - MasterPatio schuiframen

Interieur & exterieur worden één

Door het gebruik van een schuifsysteem wordt de buitenruimte een deel van het interieur. De grens binnen-buiten vervaagt. Dit creëert een nieuw gevoel van ruimte en brengt meer licht in de woning.

Bij een schuifraam (Slide) wordt, na het ontgrendelen van het slot, de opengaande vleugel verschoven. Hier zorgen borstels voor de dichting.