x
Roskamstraat 25A - 9820 Merelbeke
09 230 72 17
Wat wil je vinden?

Aluminium schuiframen

monorail galerij
Mono Rail

Mono Rail

Mono Rail

In de schuifraamversie “monorail” bestaat het schuifraam uit een vaste glaspartij die in het raamkader wordt geplaatst en een bewegende vleugel die als schuifdeur dient. De grotere glaspartij in het vaste gedeelte draagt in deze combinatie bij tot de strakke en minimalistische look van het schuifraam 

duo rail galerij
duo rail

Duo Rail

Duo Rail

Een ”duorail” bestaat uit een vaste kader waarin twee vleugels worden geplaatst. Vaak wordt één vleugel als vast gedeelte gemonteerd, maar desgewenst kunnen beide vleugels als schuivend element fungeren. De identieke vleugels en gelijke glaspartijen zorgen voor een symmetrie van het geheel. 

tri-rail galerij
Tri Rail

Tri Rail

Tri Rail

Een “drierail” schuifraam bestaat uit een vast kader met drie vleugels. In esthetisch opzicht net hetzelfde als de duorail, maar met de mogelijkheid om twee vleugels open te schuiven en aldus een maximale doorgang te creëren. 

hoekoplossing

Hoekoplossing

Hoekoplossing

Je woninguitbreiding al vanuit een andere hoek bekeken? Binnen wordt buiten in één vloeiende beweging. De openschuivende hoek is een functioneel hoogstandje dat je terugvindt in alle Reynaers aluminium schuifraamsystemen. Vrijheid en blijheid in zijn meest concrete betekenis!

Specificaties 

  • slimme openhoektype 
  • twee schuivende delen ontmoeten elkaar in de hoek 
  • “zwevend plafond”
  • panoramische kijk naar buiten 
  • geen onderbreking van het zicht door steunsysteem 

Hoe kies ik een Reynaers Aluminium schuifraam ?

Hoe kies ik een Reynaers Aluminium schuifraam ?