x
Roskamstraat 25A - 9820 Merelbeke
09 230 72 17
Wat wil je vinden?

Garantie

10 jaar waarborg op kleurhechting – 5 jaar kleurechtheid, met uitsluiting van alle andere onderhoudskosten. Het is een garantievoorwaarde dat de aluminium gehelen correct en tijdig worden gereinigd.
2 jaar garantie op het beslag van de ramen en deuren, enkel van toepassing bij normaal gebruik van het beslag.
10 jaar waarborg op constructiefouten van de dubbele beglazing, niet geldig voor thermische breuken en krassen aan de buitenzijde van het glas.

Onderhoud

Hoe onderhoud ik mijn glas?

Glas is van nature bijzonder duurzaam, sterk en eenvoudig te onderhouden. Als u zich aan de tips in onderstaand PDF houdt, zullen helderheid en glans in de loop der jaren zeker bewaard blijven.

Hoe dikwijls moet ik mijn aluminium schrijnwerk reinigen ?

U kan uw aluminium schrijnwerk gewoon reinigen met water en neutraal detergent. In een landelijke omgeving volstaat het uw schrijnwerk 2 maal per jaar schoon te maken. In een stadsomgeving, nabij een industriegebied, aan de kust, in de buurt van zwembaden …, dient het schrijnwerk 4 maal per jaar gereinigd te worden. Gedeelten die niet aan de regen zijn blootgesteld, dienen eveneens 4 maal per jaar een gewone reinigingsbeurt te krijgen.

Hoe onderhoud ik mijn aluminium schrijnwerk ?

Het best reinigt u uw aluminium schijnwerk in één beurt samen met het glas. Dit gebeurt met water, een spons en een neutrale, niet-krassende zeep (pH tussen 5 en 8).
Het is belangrijk om geen solventen (benzine, aceton …), alcalische producten (ammoniak, sodium), zure producten (zwavelzuur, acetisch zuur,…) of schurende producten (staalwol, zand- of schuurpapier) te gebruiken. Vestig hier ook de aandacht op als u uw aluminium schrijnwerk laat reinigen door een externe firma. Zo blijven uw profielen in topvorm.

Hoe onderhoud ik Reynaers aluminium ramen en deuren?

Deze producten zijn te koop in onze toonzaal. Bel ons en we zetten ze klaar.

contacteer ons