x
Roskamstraat 25A - 9820 Merelbeke
09 230 72 17
Wat wil je vinden?

Over ons

EENZELFDE GEVOEL VOOR PERFECTIE

De Paepe M&W is al vele jaren een actieve en succesvolle Reynaers Partner. Een firma die het vertrouwen geniet van steeds meer bouwers en verbouwers. Het partnerschip met Reynaers Aluminium was voor hen een niet meer dan logische keuze.

Het familiebedrijf werd op 3 december 1953 gesticht door Marcel De Paepe en zijn zoon Willy, de vader van Karin en Kathleen. De Paepe is vooral actief in Oost-Vlaanderen en maakt en plaatst ramen en deuren in aluminium.

Karin De Paepe: “het label Reynaers Partner dat ons door Reynaers Aluminium werd toegekend betekent veel meer dan alleen maar een sticker aan de deur. Die erkenning wijst op een nauwe samenwerking tussen een absolute topspeler in aluminium profielen enerzijds en de aluminium specialist anderzijds die borg staat voor een correcte constructie en plaatsing van aluminium ramen en deuren.

Kathleen De Paepe: “Alles begint met advies. Mensen hebben nood aan duidelijkheid en samenhang. Daarom is onze adviserende rol, nog voor het project van start gaat van cruciaal belang. Uiteraard vormt onze ruime showroom een uitstekend werkmiddel. Samen met de kandidaat bouwer of verbouwer bestuderen onze adviseur-verkopers elk aspect van het bouwplan tot in de kleinste details. Wij onderzoeken de haalbaarheid van het project, wijzen op alle parameters waarmee we rekening moeten houden en geven daarbij kostbare tips op het vlak van stijl en esthetiek, comfort en functionaliteit, energiezuinigheid en isolatie. Dankzij de juiste technische uitrusting en een eigen team geschoolde vakmensen kan je bij De Paepe rekenen op een correcte uitvoering van het bouwproject. De Reynaers Partner is niet alleen uitgerust om de nodige ramen en deuren op maat te fabriceren, hij is door Reynaers ook perfect opgeleid om de plaatsing en de afwerking op de werf te realiseren.

De plaatsing van het schrijnwerk wordt door De Paepe letterlijk volgens het boekje uitgevoerd. Karin De Paepe: We zijn vooral betrokken bij constructies met hoge ramen en deuren, en grote glaspartijen”. Kathleen De Paepe: “ Wij staan erop om alle afspraken nauwgezet te respecteren. Ook na de werken blijven we voor de klant beschikbaar.”